WannaWork

Antwerpen

Introductie van het bedrijf

WannaWork is de snelweg die tweerichtingsverkeer mogelijk maakt tussen de bedrijfswereld en de broeihaarden van Next Generation Talent.

Bedrijven zijn continu op zoek naar young potentials; jong talent is continu op zoek naar werk (‘cause they wannawork); maar toch lopen beide elkaar vaak mis.

WannaWork maakt de twee partijen vindbaar voor elkaar door middel van een doordacht online platform met gerichte offline vertakkingen. Het online gedeelte omvat een community-driven jobsite die trendiness en creativiteit uitademt: een eigentijdse, hippe versie van de doorgaans veel te complexe, onpersoonlijke, traditionele vacature- of rekruteringssites.

WannaWork biedt op die manier een portaal waar alle jobzoekende jongeren de juiste virtuele tools vinden om gericht te solliciteren. 

Kwaliteiten en capaciteiten worden beoordeeld met een volledig kleurenblinde bril op en kijkt naar mensen vanuit potentieel, passie en talent.

Daarnaast zorgt de constante toestroom van interessante aanbiedingen en vacatures (zij het studentenjobs, stages, freelance jobs, tijdelijke of fulltimeopdrachten) voor een career building-aspect dat jongeren voedt en triggert om hun talenten onvermoeid te blijven aanspreken.

De leden van de WW-community worden dankzij de aanvullende luiken WannaGrow en WannaMeet bovendien ook steevast verleid tot een verdere ontplooiing of uitdieping van hun (al dan niet gekende) talenten: interessante blogs, workshops, opleidingen, showcases, chatsessies of gewoon een vlotte, persoonlijke babbel in een van onze fysieke (offline) hubs.

Langs de werkgever-kant (WannaRecruit) wordt bedrijven en organisaties de ideale hulpmiddelen aangereikt om gericht het nodige talent op te speuren door openstaande vacatures of opdrachten op de juiste manier op te stellen: kandidaten vragen om een video in te zenden / een challenge day organiseren / een op maat gemaakte, tweedaagse rekruteringscampagne lanceren… it’s all possible; whatever you Wanna ;-)

Open a gateway to your future challenge // Your gateway to next generation talent

Onze missie

Bridging the gap between next generation talent and employment.

Believing in the good and the potential of our next generation.

Talent, potential and passion is colorblind.

Waar we fier op zijn

Onze mensen.

Elke dag zetten zij zich in om zoveel mogelijk sociale impact te genereren.

Zij kijken mee achterom.

Naar onze legacy.

Onze waarden
  • Eigenheid
  • Kwaliteit
  • Vertrouwen
WannaWork

Jacob Jordaenshuis - Reyndersstraat 6
2000 Antwerpen
info@wannawork.com

IE notice title

IE notice description

IE notice CTA