Why WannaWork?

Bussinesses zijn steeds op zoek naar young potentials en jong talent zoekt altijd naar werk. Toch blijven beide partijen elkaar mislopen. NextGenIty, dat zijn je medewerkers en je toekomstige board of directors: de gecombineerde kracht van de volgende generatie, diversiteit en inclusiviteit.

WannaWork is opgericht vanuit de groeiende kloof tussen NextGenIty, bedrijven en organisaties. Het is hoog tijd om kwaliteiten en capaciteiten te beoordelen met een kleurenblinde bril en het potentieel te zien van diverse teams, die vanuit hun mogelijkheden, passie en talent de uitdagingen van jouw bedrijf benaderen.

NextGenIty verschilt van voorgaande generaties door haar gelaagde identiteit, daarom moeten deze jongeren anders benaderd worden. Door hen beter te begrijpen willen we je future-minded en zo ook NextGenIty-proof maken.

Why WannaWork?

Services

NextGenity Workplace Scan

NextGenity Proof Transformation

Headhunting

Outsourcing NextGenIty talent in sales, HR en IT

Mix & Connect Events

Turn your business into a digital powerhouse

Facts & Figures NextGenIty

Als bedrijven vertrouwen en loyaliteit van NextGenity willen winnen, houden ze best rekening met diversiteit, inclusie en flexibiliteit.

300K

jongeren blijven in urban België buiten het vizier van bedrijven

70%

van de jongeren is bicultureel.

71%

wil diversiteit op de werkvloer zien.

84%

hecht belang aan for us by us in contentcreatie

35%

wilt op carrièrevlak een zinvolle bijdrage leveren en is bezig met purpose

52K+

openstaande vacatures (VDAB, juni 2018)

19%

jeugdwerkloosheid in België.

About

WannaWork is opgericht vanuit de groeiende kloof tussen Nextgenity en bedrijven. Het is tijd om kwaliteiten en capaciteiten te beoordelen met een volledige kleurenblinde bril en het potentieel te zien van een divers team en diverse medewekers die elks vanuit hun eigen potentieel, passie en talent uw bedrijfsuitdagingen benaderen. Het is allang geen geheim meer dat heterogene groepen zorgen voor een positieve groei en creativiteit in probleemoplossend denken.

Nextgenity is namelijk anders als zijn voorgaande generaties owv zijn gelaagde identiteit en dient daardoor anders benaderd te worden. Wij willen u wapenen tegen de toekomst door hen beter te begrijpen en zo Nextgenity-proof te zijn.

“Op zoek naar een job”

Bij WannaWork ben je meer dan een papieren cv. Hier vind je jobs die bij jou passen en werkgevers die kleurenblind zijn. Wij zorgen voor de match, het versterken van je skills én stomen jou klaar voor de spannende sollicitatiegesprekken.

Contact

Uw bericht werd succesvol verzonden.

We nemen zo snel mogelijk terug contact met u op.

IE notice title

IE notice description

IE notice CTA