WannaWork
WannaWork Jobcoach
Blog
09 May 2019

Wat maakt WannaWork anders?

Bussinesses zijn steeds op zoek naar young potentials en jong talent zoekt altijd naar werk. Toch blijven beide partijen elkaar mislopen. NextGenIty, dat zijn je medewerkers en je toekomstige board of directors: de gecombineerde kracht van de volgende generatie, diversiteit en inclusiviteit. 

WannaWork is opgericht vanuit de groeiende kloof tussen NextGenIty, bedrijven en organisaties. Het is hoog tijd om kwaliteiten en capaciteiten te beoordelen met een kleurenblinde bril en het potentieel te zien van diverse teams, die vanuit hun mogelijkheden, passie en talent de uitdagingen van jouw bedrijf benaderen. 

NextGenIty verschilt van voorgaande generaties door haar gelaagde identiteit, daarom moeten deze jongeren anders benaderd worden. Het is tijd om kwaliteiten en capaciteiten te beoordelen met een volledige kleurenblinde bril en het potentieel te zien van een divers team en diverse medewekers die elks vanuit hun eigen potentieel, passie en talent uw bedrijfsuitdagingen benaderen. Het is allang geen geheim meer dat heterogene groepen zorgen voor een positieve groei en creativiteit in probleemoplossend denken. Door hen beter te begrijpen willen we je future-minded en zo ook NextGenIty-proof maken. 

WannaWork is anders omdat we verder kijken dan enkel papieren cv’s en diploma’s. Hard skills zijn zeker belangrijk, maar soft skills zijn NOG belangrijker geworden. Iemands passies en talenten zijn doorslaggevender bij het behouden en uitoefenen van een job. Hiernaast worden de kandidaten ook persoonlijk gecoacht totdat er een match is bij beide partijen.  

Zowel met onze consultancy als recruitment opdrachten proberen wij NextGenIty en bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Hierbij willen we iedereen een kans geven ongeacht zijn godsdienst, seksuele geaardheid, sociale achtergrond en etnie. 


IE notice title

IE notice description

IE notice CTA