WannaWork
WannaWork Jobcoach

Chasing Dreams: Aya - Crystal - Hassan

We hebben allemaal gedachten over dingen die we willen doen in ons leven. We all have dreams. Maar bij de meesten van ons blijft het dan ook bij een fantasie. Want geef eerlijk toe, het najagen van dromen is makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker op een jonge leeftijd. We vroegen aan deze inspirerende dromenjagers om hun verhaal met ons te delen. 


Aya Sabi

Het was altijd haar droom om een boek te schrijven. En dat kon ze met haar debuutroman “Verkruimeld Land” al op 21-jarige leeftijd afvinken. De ondertussen 22-jarige studente Biomedische Wetenschappen van de Universiteit Maastricht deelt met plezier haar verhaal: 

Crystal Die

Ook in de beautywereld is het niet stil. Crystal maakte vorig jaar veel lawaai door haar dromen na te jagen. Ze creëerde het allereerste online beauty magazine, Girl Crush. The place to be voor alle make-up trends en tips. Daarnaast is Crystal ook freelance make-up artist en is ze beauty and face expert bij Contour.be


Hassan Al Hilou

Amper 18 jaar en on a mission om de wereld te verbeteren. Op zijn 16e werd Hassan Al Hilou verkozen tot Jongste Ondernemer van België. Ondertussen zetelt hij in diverse adviesraden, en schreef hij samen met minister van Jeugd Sven Gatz het boek "Snap What Minister?". Hij richtte AGE Consultancy op, waar jong talent bedrijven adviseert over leeftijd, gender en diversiteit. Luister hier naar wat dé jongste ondernemer uit België te zeggen heeft. 

Assia Missaoui: De Kracht van introversie (vlog)
Assia Missaoui: De Kracht van introversie (vlog)
Blog Tips & Tricks Academy
30 November 2017

IE notice title

IE notice description

IE notice CTA