WannaWork
WannaWork Jobcoach
Blog
05 September 2018

Match Made: Willy x Deloitte

Meet Wilson (Willy) Kabera: zachte persoonlijkheid en harde werker.

Willy is een echte entrepreneurial spirit, want naast zijn studies als handelswetenschapper aan de UGent speelt hij ook voetbal in 3e klasse. Profvoetballer worden is nog steeds zijn stiekeme droom. But that's not it, want misschien dacht je al "waar ken ik dat gezicht toch van?". Willy zijn acteertalent kon je al spotten in de 3e FC De Kampioenen-film, net zoals zijn verhaal in Taboe veel mensen raakte.

Het verhaal van Willy begon 25 jaar geleden in Rwanda. Samen met zijn ouders is hij voor de oorlog moeten vluchten. Een moeilijke periode, die hem heeft gemaakt tot de man die hij nu is - een inspiratiebron voor velen. WIlly is dan ook een van de trotse WannaWork First100 met een sterke visie1: "Een persoonlijke benadering is voor onze generatie heel belangrijk."

The sky is the limit en het volgende hoofdstuk voor Willy start nu bij Deloitte.

"Het is heel spannend om aan mijn eerste echte job te beginnen. Ik heb de afgelopen jaren heel veel kennis opgedaan en ben ook als mens behoorlijk wat gegroeid, daarom voel ik me klaar om deze uitdaging aan te gaan. Bij Deloitte kom ik in een heel gestroomlijnd bedrijf, dat mij zal helpen om mij volledig te ontplooien en mijn capaciteiten ten volle te benutten. Dat het een partner van WannaWork is, maakt het compleet. Dat bevestigd het gevoel dat ik heb, dat we heel wat gemeenschappelijke waarden hebben." - Willy Kabera

1 Bron: Solliciteren 2.0 - Hoe bedrijven en Millennials elkaar kunnen vinden

Matchmade: Ammar x Telenet
Matchmade: Ammar x Telenet
Blog
02 May 2018
Investeer in je toekomst!
Investeer in je toekomst!
Blog
17 July 2018
Meet Jaspe: winner CEO for a day at Coca-Cola
Meet Jaspe: winner CEO for a day at Coca-Cola
Blog
30 August 2018

IE notice title

IE notice description

IE notice CTA